Eerste blog! Over de kerstboom en video’s

 

Wat heeft een kerstboom te maken met mijn eerste blog?

Misschien moet mijn eerste blog gaan over: hoe zet ik een foto bij mijn eerste blog…

Maar nee, het gaat over de kerstboom. Ik zit hier in het schemerdonker en kijk naar de kerstboom, terwijl ik mijn eerste blog schrijf. En het is mij gelukt om een foto bij mijn blog te plaatsen! Yes!!!

De kerstboom staat voor mij symbool voor iets. Een paar weken per jaar versier ik mijn huis met kerstspullen, met als blikvanger de kerstboom. Ik heb een nepper, maar ach, who cares? Het mooiste vind ik de lichtjes erin als het donker is en de weerspiegeling van de lichtjes in de zilveren kerstballen. Er hangen ook nog wat zilveren “glitter-slingers” in en ook daarin worden de lichtjes weerspiegeld.

Die zilveren kerstballen heb ik al jaren. Die heb ik namelijk van mijn vader gekregen, vlak voordat hij overleed, nu ruim 25 jaar geleden. De kerstballen zijn voor mij persoonlijk een herinnering aan mijn vader.  Wat zou hij het mooi gevonden hebben als hij kon zien dat ik die kerstballen nog steeds ieder jaar in de kerstboom hang!

 

Blikvanger, aandachttrekker en sfeerbepaler

De lichtjes staan voor mij voor de blikvanger in de schemering. De aandachttrekker. En de sfeerbepaler. En dat is precies wat ik met mijn video’s voor klanten wil bereiken. Mijn video’s zijn ook een aandachttrekker. Ze mogen opvallen. Ik wil namelijk dat mijn video’s écht opvallen.

En net als met de kerstboom, wil ik ook een bepaalde sfeer neerzetten met die video’s voor klanten. Laten zien wat de sfeer is bij hen. De beleving overbrengen.

 

Herinnering

En zoals de kerstballen voor mij een herinnering zijn aan mijn vader, zo zijn mijn video’s voor klanten ook een herinnering voor later. Zo bouwen zij een verzameling van mooie herinneringen op.

 

Ook bij jouw video?

Wil jij dat ook? Dat klanten op jouw website of jouw Facebookpagina meteen ziet waar jij voor staat? Of jouw bedrijf? Ik kan een professionele video voor je maken. Of een serie van korte video’s. Na de intake schrijf ik het script en kom ik bij je filmen. Aan het eind van de dag is je video klaar. Hoe mooi zou dat zijn?

 

Contact

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Laat een reactie achter