Wie ben ik?

Ik ben AnitaVA

Virtual Assistant - met hart voor video

Voor ondernemers die willen laten zien wat ze in huis hebben!

Graag stel ik me hier verder voor. Ik ben Anita van Agtmaal. Ik hou van werken op de computer, bezig zijn met foto's en video, Social Media, en teksten. Door dit te doen als Virtual Assistant zorg ik ervoor dat ondernemers online beter zichtbaar zijn. Ook neem ik ondernemers zo werk uit handen wat zij zelf niet graag doen of niet goed kunnen, om wat voor reden dan ook. Hierdoor kunnen zij zich met veel meer focus richten op hun eigen business, zonder al die (noodzakelijke) rompslomp.

Laat mij dingen voor je doen, zodat jij meer tijd over houdt voor wat jij echt belangrijk vindt! En dat is heel laagdrempelig: het kan al vanaf 1 uur per week of voor enkele uurtjes voor eenmalige klussen. Je zult verrast zijn over wat er allemaal mogelijk is.

Ik heb zelf een aantal persoonlijke uitdagingen zoals mijn eigen tijd flexibel kunnen indelen, genoeg tijd hebben voor ontspanning en mijn familie, mezelf blijven ontwikkelen, regelmatig sporten en gezond eten. Dit is allemaal belangrijk voor mij omdat ik lekkerder in mijn vel zit als ik vrijheid, uitdaging en veel sociale contacten heb, vanuit een rustige thuisbasis zonder stress.

Dit gun ik andere ondernemers ook! 

Ik ben graag onder de mensen en geniet van netwerken met andere ondernemers en collega-VA's. Creativiteit en dingen die te maken hebben met gezondheid hebben mijn bijzondere belangstelling.

Mijn passie is creatief bezig zijn met beelden en teksten. Graag help ik anderen daarbij.

Anita van Agtmaal AnitaVA